Nytt å gammalt

Vi var och spelade en runda golf på Värnamo Gk. Naturligtvis hade vi planerat att spela där under några år, men annat hade kommit mellan. Det var en varm dag, denna dag. Första nio hålen gick på den gamla banslingan och var som förväntat trevlig, med fina upplevelser.
De andra nio hålen gick på den nya slingan. Tyvärr, kan jag inte med bästa vilja i världen påstå att den nya banslingan var speciellt upphetsande. Bara arbetsam och bökig. Jag har nu pratat med medlemmar i denna klubb och kunnat konstatera att man funderar på att ”redigera” den nya slingan. Jag anser det vara ett bra beslut i så fall. Utsikten från restaurangen är magnifik, så helhetsupplevelsen var fantastisk – ändå.

Intressant

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s