Test av blad

I går var jag nere på Dormy i Ängelholm och testade klubbor. Eftersom jag sedan min karriärs begynnelse är såld på bladklubbor, testade jag sådana. Jag fick då i min hand Nikes blad, med ett något grövre grepp. Vi passade ihop direkt. Träffbilden visade broderskapet. Naturligtvis testade jag andra stora märken, men föll för Nike. Kanske det berodde på greppen? Greppet passade direkt i min hand. Inga ”omgreppningar” behövdes, för klubban satt direkt. Det blir något att fundera över vid ett framtida byte till vänsterklubbor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s