Helga vilodagen

Helga vilodagen och älska din nästas vilodag såsom din egen. Så säger någon bok, någonstans. På mitt nya jobb råder andra regler. Här arbetar jag och min nästa mest hela söndagen. Alltså ingen vilodag här inte.
Det började med att ta emot de nya resenärerna och visa dem matsal och hur det funkar där. Sedan hade jag att reda ut träningstider på våra ranchområden. De nyanländas önskemål hade ej exekverats på plats. Då det är många golfspelare på plats för närvarande, kan det inte vara lätt att göra alla till lags. Men, vi gör hela tiden så gott vi kan.
Idag kom ett nytt gäng om ca 20 personer. Alla dessa skall ha sina tränings- och speltider, vilka ska passar deras scheman. Därför kan man ibland tycka synd om personalen på hotellets olika delar, såsom reception, restaurang, caddymaster, golfreception, pro och golfansvarig för banan. Också vi golfguider förstås. Det är många som ska ett finger med i allt som händer. Därför är det inte konstigt att den mänskliga faktorn kan fela ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s