Alicante Airport

Jag har nyss kommit till basen, efter att ha besökt Alicante Airport. Man hade öppnat en ny terminal sedan jag var där senast. Tro inte det blivit till det bättre! Det föreföll vara en mycket  steril miljö. Dessutom hade man begåvats med femtio till hundra meter långa köer. Jag skulle råda resenärer som ska åka från Alicante att vara ute i god tid. Visserligen lär inte flygplanet lyfta förrän alla är ombord, men man vet ju aldrig i dessa stressade tider.
Jodå, min bussfärd gick mycket bra till Alicante med mina trevliga gäster. Troligen har jag gjort någon nytta i och för Eastons namn, för jag blev glatt mottagen och omklappad i matsalen vid hemkomsten till basen, hotell Valle del Este. Även av restaurangens ”kommandora” och restaurangchefen Sebastian. Det var uppmuntrande.
Just nu sitter jag på rummet och läppjar jag på en GT – IGEN?! Jaja, Ewa och ni andra, det är högst tillfälligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s