Åtta veckor!

Nu är det elva dagar kvar till hemresa! Jag har då varit i Spanien åtta veckor. Naturligtvis har jag träffat många trevliga människor under denna tid. Jobbet som golfvärd har varit fantastiskt omväxlande. Under de senaste tre veckorna har arbetat tillsammans med en golfvärd – en ”organisationshitler”, som han själv kallar sig för . Kanske ett aningen konstigt namn på en person. Han menar då att han han organiserar allt möjligt och omöjligt på sin dator. Han har oftast kontroll på minsta lilla siffra. Arbetsuppdelningen mellan oss har därför ofta varit teoretisk och praktisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s