Sex mil

Ibland åker vi golfvärdar ner till Malaga för att hämta golfgäster. Det är en tripp på ca 32 mil enkel väg. Av dessa 32 mil är det 6 mil som inte är motorväg, än. Dessa sex mil är långt ifrån mina favoriter. På ena sidan är det en bergvägg och på den andra sidan ett ”stup” på mellan 50 och 200 meter. Många tycker denna väg är fantastiskt vacker, medan jag fasar för den. Tänk så olika vi kan uppfatta saker och ting. Nedan ett smakprov på hur jag uppfattar vägen. Plötsligt bara försvinner vägen i intet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s