Mitt senaste uppdrag

I år har jag verkat som golfvärd för Eastongolf. Platsen var hotell Valle del Este i sydöstra Spanien. Valle del Este (Östra dalen) ligger precis tjugo mil söder om Alicante och sju mil norr om Almeria.

Jobbet som golfvärd innebär att boka bussar för transfer till och från flygplatser. Golfvärden skall även orda så gästernas önskemål uppfylles, så gott det nu låter sig göras. Dessutom ligger det på golfvärden att ordna golftävlingar, utflykter och andra trevligheter.

Jobbet är mycket trevligt och omväxlande. Arbetet kan rekommenderas till alla som tycker om människor och att resa till olika platser i Europa. Kanske – bör man inte vara på en plats mer än ca fyra veckor, för sedan finns risken att man blir ouppmärksam på gästernas önskemål?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s