Gröna kortet

Det är alldeles för omständligt att ta ”Gröna kortet” idag år 2011. Vanliga människor måste lära sig ett stort antal onödiga golfregler som de flesta sällskapsspelare sällan, eller aldrig kommer att träffa på.

De svenska golfspelarna i synnerhet och nordiska golfspelare i allmänhet måste lära sig Golfvett & Etikett. Där finns det klara och tydliga brister.
De mest grundläggande brister man påvisar, är beteendet på och vid golfbanan. Man vet inte när man ska träda fram till tee. Man vet inte att den som står på tee har ensamrätt att stå på tee. Alla som inte är med i bollen som ska slå ut från tee, SKALL hålla sig på försvarligt avstånd och bete sig som golfspelare, inte som idag, som en ”ursprungsindivid”, vilket många gör idag år 2011. Man visar ingen som helst respekt eller hänsyn. Det är en skrämmande utveckling!
Troligen får vi som har lärt oss Golfvett & Etikett från grunden dras med dessa bedrövliga golfvrak under en överskådlig tid. För man får förmoda att ett sådant beteende som många visar upp, tyder på en fruktansvärd ovilja att vilja spela en riktig golf. Man gör det bara för att det är inne att spela golf. Grannen gör det! Grabbarna/tjejerna på jobbet gör det! ”Alla gör det” – tror man! Troligen skulle man ha mer utbyte av en vanlig promenad i friska luften, än att strö svavelosande glosor runt omkring sig på en golfbana!
Summan av kardemumman är att Gröna kortet-utbildningen av idag endast glädjer den som har snirklat ihop detsamma. Ingen annan kan ha nytta av ett sådant dravel och av sådana dumheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s