Tänk så det kan va’

Jag planerade att spela med ett halvset klubbor idag. Spelet har under de senaste veckorna varit miserabelt. Så jag tänkte att det borde räcka med att stoppa ner sex klubbor i min rutiga minibag. Jag använder ju bara 5-6 klubbor under en normal golfrunda
Så tittade jag på himmelen och såg regnmolnen torna upp sig och tänkte om. Det fick bli det stora golfbagen med golfvagn. Jag får plats med mer kläder och framför allt regnkläder i den stora golfbagen. Det blev ingen regn, utan solen lyste med sin närvaro bitvis.
För att belysa golfrundan något, så trots någon missad putt här och något toppat slag där, hade jag 81 slag brutto (72 slag netto). Det räckte tyvärr bara till en tredjeplats i denna min liga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s