Udda vänners golf

I går var jag och spelade ”udda vänners golf” (Odd Fellow) på Haverdals trevliga och lättsamma golfbana. Vi var 47 stycken glada och trevliga gentlemän från Laholm i söder till Kungsbacka i norr, som träffades för att spela Odd Tour Halland. Lag Kungsbacka vann.
Nästa års tävling ordas av Falkenberg, i Falkenberg. Jag hoppas då att det blir på Falkenbergs golfbana. Det är alltid trevligt att spela där. Alternativ skulle kunna vara Vinbergs golfbana, som är ganska trevlig den med. Lite jobbigare fysisk, men trevlig för övrigt.
Så den som väntar får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s