Mac är en livsstil

Här sitter jag framför min kära iBook G4 och skriver. Från att ha varit en av världens bästa datorer, är den numera världens bästa skrivmaskin. Sju år i datorvärlden är en ofantligt lång tid. Det börjar därför bli dags för att byta min käre gamle vän, till en nyare vän. Det är bara lite svårt att välja vilken modell jag vill ha. Jo, ni hörde rätt! Jag ska bara välja modell och inte fabrikat. För – att äga en Mac är en livsstil, helt fri från problem.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s