Spelsugen så det kliar

Det regnar och bilen är ute på sightseeing. Jag har följt golf från England under en timme. Tyvärr räckte det till för att få mig oerhört spelsugen.
Senast jag var ute med mina vänsterklubbor, gick det fantastiskt bra. Visserligen kom det någon topp när jag blev alltför ivrig, men i övrigt gick det bra. Svingen fungerar bra vid full uppvridning. Min bollträff är riktigt bra redan, efter bara ca tio timmars träning.
Mitt vänstra öga är det dominanta. Det verkar då som om jag har full kontroll på bollen vid uppvridning och genom svingen. Vid högerspel tappar jag ögonkontakten med bollen, direkt vid eller strax före tillslaget. Det är min teori kring ständigt tjat om att titta på bollen. Rätt eller fel? Framtiden får utvisa det.
När nästa tillfälle ges, skall jag gå mina första riktiga nio hål. Naturligtvis ska jag då föra anteckningar över spelet. Jag måste ju spela ner mig till ett spelhandikapp motsvarande det jag har idag.
Strax ska jag gå ut på gården för att svinga lite med klubborna. Mest för att behålla känslan och att stilla spelsuget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s