Det blev den ”lilla”

Efter mycket läsande och funderande, blev det 13-tummaren. Det tidigare och förmodade valet av en 15″, hade varit ”overkill”. Med valet av 13″ och i5-processorn, får jag en dator som trots allt vida överstiger mina behov. Dessutom får jag in liten nätt och lätt dator att ta med lite överallt.
Flera olika synpunkter avgjorde så att vågskålen med mindre format, vikt och datorkraft ändå vägde över så att, det blev den lilla datorn. En annan viktig synpunkt är att jag nu kan använda 5 tusen kronor till annat.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s