Nytt verktyg

Jag har nu övat min vänstersving i något fyrtiotal timmar på ranchen. Utöver det har jag varit ute på bana vid tre tillfällen. Vid ett av övningstillfällena gick min gamle Callawayspoon tvärt av. Det blev att investera i en ersättare. Det blev då denna 19° Callaway. Det var extrapris på Dormy, så jag gav 300 kronor. Det kunde den väl vara värd. I kväll var jag så ute på bana i gen. Då varvade jag par med trippelbogey. Det går trots allt i rätt riktning. Framförallt blir det ingen smärta när jag drämmer till bollen. Det är ju målet – att ha skoj med golfen, men utan smärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s