Spelar nu från vänster med oficiellt hcp

Idag blev jag varse att det saknar mening att spela ner mitt spelhandikapp från vänster till dagens. Det är då bättre att spela med det oficiella handikappet och försöka underskrida detsamma. Det blir då mycket större utmaning och morot, än om jag skulle spela ner mig steg för steg. Därför spelar jag nu med officiellt handikapp, både från höger och vänster. Troligen går sänkningen från dagens handikapp 10 och neråt, lite snabbare då?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s