Världens bästa ranchspelare

Idag blev det 375 kvalitetsbollar på rangen. Jag har varit lite lat de senaste dagarna på grund av festligheter och annat. Så nu är det kvalitetsträning som gäller fortsättningsvis. Som väl är har vi medlemmar i Ringenäs Golfklubb fria ranchbollar, så man kan slår tills man svimmar – om man vill.

När jag så skulle ut och spela nio hål på banan för att praktisera, var jag en fullständig nybörjare igen. Jag klackade första bollen ut i ruffen. Sedan skar jag andra bollen till vänster bunker. Så fortsatte det under nästan hela rundan!
Frun dristade sig till att kalla mig för världens bästa ranchspelare. Kanske, har hon rätt? Trötthet? Ja kanske, efter 375 ranchbollar.

Elddopet för mig som vänsterspelare blir i veckan då jag spelar från vänster för första gången med HH. Troligen blir det en viss reaktion från medspelarna. Jag har visserligen berättat om min konvertering, men man har säkert haft tvivel om min möjlighet att lyckas. Det ska bli oerhört spännande, att klara pärsen och att lyckas bra.

Håll gärna tummarna för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s