Det blev golf ändå

Det skulle bli ordningsarbete idag. Det finns många sådana uppgifter att pyssla med. Jag fastnade vid datorn och fördrev tiden med den. När sedan frun skulle ut och spela ”damnian”, fick barnbarn och jag köra ut henne. Sedan åkte BB och jag till min hemmabana och tränade. Det blev 100 bollar på ranchen och sedan bollek med BB. Vi tävlade puttning under en stund. Sedan tävlade vi att chippa från olika lägen. Åttaåringen är fantastiskt säker med klubba och boll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s