Det tar sig

Nu har jag lagt ytterligare några timmars träning bakom mig . Hastigheten på ”gubben” börjar bli någotsånär lugn, medan hastigheten på klubbhuvudet har ökat högst markant. Längd och precision har förbättrats i förbluffande hög grad.
Så klart är denna förbättring fiktiv då den för närvarande bara sker på ranchen. När jag så står på förts tee, är det en helt annan sak. Då flyger djävulen in i mitt huvud och vill förvandla mig till bollmördare. Då skall jag plötsligt försöka slå bollen en kilometer, trots att hela min kropp skriker av protest för att den vet att det inte går. Vidare övning skall sätta stopp för sådana nybörjardumheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s