Trodde kroppen hade fixat det

Jag spelade en tävling med frun, från höger och var så gott som smärtfri under kväll, natt och nästa dag. Naturligtvis flög den lede in i huvudet. Axeln var nu läkt. Skadan var på grund av vila nu läkt. Så klart skulle jag nu slippa slitet med vänsterklubborna. Tjo flöjt sade Janne Vängman! Kaxigheten gav respons! Efter nästa spelrunda från höger, var vi tillbaka till ruta ett! Smärta på kvällen, med dålig sömn på natten som följd och en dag insmord med smärtstillande kräm.
Så direkt efter söndagens tävling, gick jag till ranchen och tränade med medhavd järnsjua. Det går bättre och bättre dag för dag. Närspelet är kanon. Tyvärr har jag lovat bort mig till nästa H65 seriespel. Det får då bli sista rundan från höger. Nog med smärta och mer nöje.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s