Mina klubbtest

Jag har testat en mängd olika vänsterklubbor vid det här laget. Det finns idag en uppsjö av klubbor, både kända som okänd märken. Den golfklubba som ligger i framkant enligt mitt tyckande, är denna Titleist MB. Den är vacker att titta på, den har en fantastisk balans och en fantastiskt skön mjuk träff. När jag har nått åtta eller lägre i handikapp, ska jag inhandla sådana. Bladklubbor är bra mycket skönare att spela med än ”träiga” perimeterviktade klubbor. För, om man trivs med klubborna, spelar man naturligtvis mycket bättre.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s