Nu behövs det en mentor

Nu har jag kommit ganska långt i min ”vänstergolf”, vad gäller tekniken. Slagen finns där! Precisionen finns där! Slaglängden finns där! Puttarna sitter där dom ska! Det handlar nu om mellan fem till tio meters skillnad i slaglängd, mot min tidigare slaglängd från höger.
Idag torsdag spelade jag tävling i regn och blåst! Jag lyckades få till de flesta slagen, men tyvärr kunde jag inte hålla ihop spelet. Det blir fortfarande för många småmissar. Det är bara mycket spelträning och tävlingsspel på bana som kan råda bot på det. Kanske, jag behöver en mentor, som kan ge mig råd under träning och under spelets gång?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s