Flitens lampa

Flitens lampa har varit släkt på denna sida under några dagar. Ändå har flitens lampa lyst oerhört starkt vad gäller träning och spel från vänster. Numera min rätta sida. Fast det bara har blivit något tusen bollar i veckan utvecklas spelet mycket, tack vare spel på bana. Idag var jag ute och spelade 18 hål med vänner.
Naturligtvis sker det oturliga ”olyckor” fortfarande, men det beror oftast på att gubbhastigheten överskrider svingtempots hastighetsbegränsningar. Som väl är, är klubbhastigheten numera helt acceptabel. Vid dagens spel blev det en birdie och ett trevligt antal par. Tyvärr blev det tre triplar och en firpel med. Som väl är minskar dessa ”olyckor i antal hela tiden, för att kanske försvinna helt!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s