Femman blev en hybrid

Jag klämde skaftet på min fina femma. Tyvärr fans det inget att göra åt det. Jag kom då på tanken att låna ett skaft från en gammal klubba. Jag hade en gammal Tailor Made driver liggande, med COR 0,86 (olagligt) och s-90 skaftstyvhet. Jag bytte och limmade fast Taylor Made skaftet på femmans klubbhuvud. Man kan nu kalla min femma för en äkta hybrid!
Skaftet verkar ganska mjukt och resultatet skulle ha testats idag. Tyvärr satte en förskräcklig förkylning käppar i hjulet. Därför får testet skrinläggas tills vidare.

I dag lördag (111112) testade jag resultatet. Det blev – väl godkänt! Femman och jag blir ett fantastiskt ekipage, vid kommande utmaningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s