Tänk så konstigt det kan bli

Att övning ger färdighet visar sig i att jag nu börjar närma mig mitt handikapp. Skickligheten att skicka ut bollar på det finklippta spelfältet ökar naturligtvis då. Det som är problemet just nu, är att hålla ihop spelet. Jag har gudomliga utslag, men missar inspelet. Jag har mediokra utslag, men fantastiska inspel. Däremellan kommer duffar och toppar. Allt beroende på att fokus under ett par sekunder, är för dåligt.
Jag hade behövt två saker! Lobotomi och en psykolog. Lobotomi, så att den ena hjärnhalvan saknar kunskap om vad den andra gör. Psykolog som hjärntvättar mig, så att jag slutar spela golf.
Hade han/hon lyckats med det, hade jag inte behövt bli lobotomerad och hade då inte behövt honom/henne (psykologen).
Tänk så konstigt det kan bli, när man försöker tänka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s