Äntligen

Äntligen har jag fått ordning på mina transportvapen! Efter att ha ”stört” Rolle och Anders på Haverdals Gk, med mätningar och annat, har jag nu lyckats sno ihop mina tre viktigare klubbor. Anpassat dem till min sving, så att säga.
Drivern är kortad med ca 1 1/2 tum. 5:an har fått nytt mediumgrepp. Resquen har fått nytt styvare skaft och mediumgrepp. Det känns bra nu. Test blir idag eller i morgon. Just nu regnar det som attan. Jag får därför återkomma, med kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s