Attans vad det går bra

Igår tisdag, slog jag 250 bollar på ranchen. Sedan gick jag 9 hål. Det blev 48 slag brutto. I denna score finns en 9:a och en 6:a på par fyra hål, och en 8:a på ett par fem hål. Annars blev det bogeys och par på resten av hålen. Kan jag reducera firplar och tripplar, börjar det likna något.

Idag blev det bara 75 bollar på ranchen och 9 hål som test. Tyvärr är sommartee och sommargreener stängda för säsongen nu. Därför var dagens 9-hålsövning av mindre värde, men attans vad mina utslag sitter nu. Dessutom sitter mitt närspel och min puttning, sedan tidigare.

Ljuset i tunnelns ände närmar sig allt snabbare. Idag hade jag dessutom en glad, men kritisk mentor med mig. Kanske därför slagen blev näst intill perfekta?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s