Så det kan bli!

Jag var på hemmaklubben och tränade i går. Så klart och som vanligt, blev det den vanliga uppvärmningen – tre provsvingar! När jag hade övat färdigt kände jag en svag smärta i ryggslutet, i höjd med höftkammarna. Smärtan höll i sig. Jag tänkte att det ger sig nog. Så jag gick med frun och spelade nio hål på Ringenäs. Naturligtvis skulle jag inte har utfört detta stålleprov, för nu är det som om jag hade knäppt ihop gylfen med västen. ”Ryggskott”, är oerhört smärtsamt!
Naturligtvis läker detta så småningom, men jag förlorar nödvändig träningstid. Håll tummarna för mitt snabba tillfrisknande, tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s