Mikael och jag

Idag var det mindre trångt än eljest på Halmstad Golfklubb. Det var Mikael Eriksson (nyss hemkommen från Sydafrika) och jag, som stod och slog ut bollar från båsen på ranchen. Mikael inne och jag ute. Jag tackar dig Mikael, för att du inviterade mig till värmen inne i ”huset”. Det var minusgrader utanför, så trots frekvent vevande, blev det en aning kallt – innanför ”glesbyggdskavajen”.
Tack vare mitt idoga stretchande, syns en klar förbättring av svingtempot. Svingen har blivit ledigare och mer frimodig. Även slaglängden har ökat med ca 10 procent, trots att kylan minskar bollflykten. Det ser bra ut för framtiden, då det gäller att sätta golfligans vänner på plats. Tjoflöjt vad det går!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s