Så höjer du din hcp

Om det inte har framgått tidigare, kan berättas att jag har ”konverterat” från högerspelare till vänsterspelare. Högerklubborna lades på hylla i september 2011. Jag har då funderat över om jag skulle höja mitt handikapp till ett mer giltigt – för min spelstandard. Men min envetenhet och stolthet förbjöd mig.

Svenska Golfförbundets expert Göran Hermes berättar hur Du kan göra om du har för lågt handikapp.

Hur många ”golfare” tror du har en för låg handikapp?
– Oj, det är nog ganska många. De flesta som har nått sin peak är för dåliga på att redovisa sina dåliga resultat eftersom de fortfarande tror att de ska kunna bli bättre eller lika bra som de varit. Det är ju jobbigt att snitta på 23 poäng och så fort man slagit ut på ettan så börjar man fundera över hur man ska kunna undvika att bli sist i tävlingen och vad jumbopriset är.
– Spelaren som har för låg handikapp tycker nog att det är lite tråkigt eftersom han eller hon får stryk av kompisarna hela tiden. Hoppas att de läser det här och vänder sig till sin handikappkommitté.”.

Klicka här och läs mer………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s