Ny fantastisk klubba

Idag var frun och jag med vänner på Dormy Outlet i Ängelholm. Vännerna hade ärende dit ner. Frun och jag var mer med som ett sällskap.
Naturligtvis pillar jag på många av klubborna i fållorna.
Naturligtvis kommer det fram en ”vänlig” säljare.
Naturligtvis sade jag som vanligt, att jag tittar bara. Så får jag tag i en klubba efter mycket kladdande. En G15 med stiff skaft!?
Så klart kommer säljaren tillbaka och börjar ställa frågor. Eftersom jag inte är svårpratad, hamnar vi så småningom i testbåset – med en god klubba i handen. Jag berättar att jag är nybörjare och börjar slå bollar! Strax startar säljaren datorn bakom mig. Han tittar förvånat på mig och skakar sitt huvud. Du måste ha spelat mer än 6 månader.
Så visar han mig resultatet. Svinghastighet 95 miles/hour. Carry 200 meter. Längd ca 220 meter. Naturligtvis köper jag klubban på öppet köp.
När vi kom hem, tog jag golfbagen (naturligtvis) for jag ut till golfbanan för att testa. Förbluffande nog fungerar drivern fantastiskt bra, i verkligheten. Nytt verklighetstest i morgon. Återkommer därför i ärendet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s