Framtidens putter

Jag hamnade i ett putträsk, då antalet puttar per runda låg över fyrtio. Paniken spred sig. En golfvän hade köpt en hakputter. Jag provade den, men kände direkt att det var fel väg att gå. Jag fick en magputter i mina händer. Den var 110 cm och jag 170 cm. Puttern fungerade som en bröstputter. Jag började experimentera med olika längder och fastnade vid 98 cm. Det fungerade bra, men på grund av putthuvudets tyngd var det svårt att hålla ”pendellinjen”. Jag började experimentera med en vanlig, normal putter (35″), men med ett längre grepp.


Kombinationen ”vanlig” putter och långt grepp, känns mycket bra och välbalanserat. Vid långa puttar greppar man högt, och vid kortare puttar greppar ner alteftersom. Det fungerar långt över förväntan. Kanske det blir framtidens putter?
Vidare experimenterande får utvisa det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s