Genrep och premiär

Tisdagen, var den dag jag skull begå min vänstergolfs genrep. Onsdagen var den dag jag skulle visa upp mitt vänsterspel för grabbarna i Hickory Heads, på hemmabanan.
Genrepet brukar bli problematisk medan premiären ofta brukar bli succé. I mitt fall blev det tvärtom. Mitt genrep blev näst intill succé, medan premiären blev nära nog totalt fiasko. Det som kan gå fel, gick fel i dag. Det verkar som jag fortfarande har ett antal timmars intensiv träning framför mig, innan främre platser kan nås. Det är bara att bita i det sura äpplet, och träna vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s