Golfens mysterier

Det har varit mycken träning sedan senaste inlägget här på min blogg. Att golfen är ett mysterium, kan många skriva under på. Jag går ut och spelar en runda och allt fungerar till belåtenhet.  Så nästa dag går jag ut med rak rygg och stärkt av gårdagens resultat. När jag kommer i mål är jag fullständigt slut fysiskt och mentalt. Jag är fullständigt detroniserad.
När jag sätter mig ner och analyserar golfrundan, vet jag vad jag visste redan under golfrundan. Jag blev övermodig och försökte spela långt över min förmåga. Det – golfspelet slog alltså tillbaka direkt. Det blir nu att börja om från början igen, att komma ner på marken och bli ödmjuk igen. Det är en av golfens stora mysterier. Bli aldrig övermodig, utan spela med ödmjukhet mot spelet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s