Svälja stoltheten

En märkligt situation har uppstått i mitt vänsterspel! Normalt blir ”man” långsamt bättre av träning och övning. Med mig har det blivit tvärtom! Ju mer jag tränade, desto sämre gick spelet.
Under senaste veckan, har jag tränat intensivt. Teknik på rangen, kombinerades med spel på bana. Både teknik och spel blev hela tiden sämre. Det är mycket märkligt. Naturligtvis borde jag blivit bättre! Troligen får jag nu böja ryggen, svälja stoltheten, och be en golftränare om råd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s