Äntligen fungerar drivern!

Idag var jag på hemmaklubben och tränade. Utslag med driver, som under min tidigare ”högerperiod” varit mitt främsta vapen, fungerade inte när jag nu bytt klubbor och spelar från vänster.Så idag blev det långkörning med höger, respektive vänsterdrive framför spegel. Till slut kom jag på vad som var fel.
Min evige antagonist ”Japan” i Hickory Heads kommenterade min sving häromdan. Jag tog fasta på det idag, så nu fungerar äntligen drivandet från vänster.
Nu blir jag het när det gäller diskussioner om plats på prispallen i Hickory Heads.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s