Träning, träning och åter träning

Träning, idag igen. Övning ger färdighet sägs det. Det blev mest träning med drivern idag. När jag nästan hade tränat färdigt, kom Daniel och tittade till mig. Jisses! Han slår lika lång som mig. Förmodar att det är därför han är pro och jag höghandikappad. Det blev värdefullt att se och lära. Tänk att de små små tingen, kan göra så mycket i det stora. Likheten med det lutande tornet i Pisa är/var slående – om man så säger. Jag var färdiglutad innan jag hade spänt hanen.
Nu lutar jag åt rätt håll, både före och efter.
Magiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s