Idag tröt fruns tålamod

Huschefen och jag var ute och spelade golf idag. Det gick skrutt för mig ”som vanligt”. När vi kom i mål gick frun in till golftränaren och beställde ”spel med golftränare på bana” – för mig. Jag betalar sade hon!?

Mina framsteg som vänsterspelare måste ha fungerat dåligt när frun tar detta drastiska steg. När jag spelade från höger, fram till för något år sedan, vann jag oftast våra strider på golfbanan. De senaste nio månaderna har frun oftast vunnit – ganska stort.

Det ska det bli intressant att se om ”Frasse” kan göra något åt gubbhastigheten i mina slag! Den mentala biten av golf är svår att handskas med. För äldre män är en aning envisa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s