Två timmar av mitt liv

Hela två timmar av mitt liv tillbringades tillsammans med golfpron på Ringenäs, Peter Franzén. Jag relaterar till gårdagens inlägg, då frun tappade tålamodet med mitt ”intressanta golfspel”. Idag blev det därför spel på bana med Peter.

Men oj, vad min inovationsförmåga hade arbetat när det gällde att hitta på en frimodig sving – med kompensation. När Peter var färdig med mig, hade jag plötsligt en väl fungerande sving.

Efter tvåtimmarspasset, gled jag ut och spelade nio röda. Men oj, vad jag blev trött. Först 200 bollar på rangen, för att sedan ändra sving under två timmar, med fullständigt fokus. Slutligen nio hål med två och tre bollar. Inte konstigt att jag blev matt. Hahaha.

Fortsättning följer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s