För första gången i min golfkarriär

Idag spelade jag HH-golf och började med att klacka bollen till 50 meter höger om fairway. Sedan fortsatte spelet till stora delar på samma sätt. Ena slaget var näst intill perfekt för att nästa gång antingen bli toppat eller duffat. Ingenting stämde, eller stämmer längre. Det är nu en mycket tung period i mitt golfliv.

Naturligtvis märker jag att omgivningen blir påverkad negativt. Som idag när en av spelarna i bollen gjorde betydligt högre resultat än vad som är vanligt för honom. För första gången i min golfkarriär, valde jag då att stiga av efter nio hål.

Det blir nu stenhårt mental träning, för det är på den mentala sidan mitt problem ligger nu. Jag har världens bästa och vackraste provsving, men världens sämsta sving när bollen ligger för mina fötter. Snabbhet är ordet för dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s