Slickar såren

Jag sitter och slickar såren efter gårdagens golffiasko. Idag viker jag upp ett nytt blad i min golf. Framtidens horisont ser ljus ut. Tankens kraft är enorm, om man nyttjar den väl.

Golfspelets irrgångar är som stora långa labyrinter. Gör man för mycket arbete utan tanke och tvärtom, går man utan tvekan vilse. Jag lyckades gå vilse i golflabyrinten och håller på att leta mig tillbaka till utgångsläget.

Det märkliga är, att jag vet exakt hur ”ett golfslag” skall utföras, men kroppen skriker i protest när jag skall till att utföra det. Jag kan när som helst projicera golfslaget för min inre syn, men när jag står framför bollen och skall slå, faller allt samman som ett korthus. Kanske en lobotomi lätt, skulle hjälpa i mitt fall?

Idag – är en ny dag. En ny dag med gamla sårskorpor – och troligen nya sår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s