Tänk så enkelt det kan vara

Jag blev inbjuden att spela med HH-vänner idag. Jag lämnade driven hemma för att spela ”safe”. Resultatet blev inte märkvärdigt, men vännerna blev glada, för det blev betydligt mindre letande efter mina bollar i skogen.

Troligen blir det spel i morgon med. Även då utan driver. Jag förlorar 30 meter, men ligger oftare på spelbar yta. Drivern får komma ifråga efter några ”tillrättavisningar”, av bättre golfkunniga. Tänk, så enkelt det är, när envisheten lämnas hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s