Trots allt

Det är trevligt att veta, att när man blir lite skröplig, finns det vänner runt en. Flera mejl som önskar att viruset ger sig av från min lekamen. Dessutom har det droppat in flera trevliga golferbjudande.

Tydligen är man ibland lite negativ till det mesta när febern och sjukdomen river i en. Nu syns ljuset i tunneln. Därför kanske det blir lite träning i morgon. Jag har ju fått ny kunskap av golfkunniga. Det gäller då att ta vara på inpräntad kunskap innan den avdunstar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s