Korvagolfen

Jag fick en spelplats i åtråvärda ”korvagolfen” på hemmaklubben idag. Jag blev lottad att spela tillsammans med Rolf. Tror att jag fick ut mer av denna soligt vackra dag, än vad Rolf fick. Han är en mycket trevlig person att spela golf med.

Så klart, att jag fortfarande är i ”danande” och presterar resultat som ganska väl påminner om en sinusrytm. Alltså upp och ner. Ena gången kan det bli en birdie, medan den i nästa andetag blir en trippelbogey.

Golf är ett mycket märkligt spel. Dr. Bob Rotella säger: ”Golf (life) is not a game of perfect”. Naturligtvis har denne kloke man helt rätt. Det är troligen därför vi amatörer gnetar vidare. Man kan ju råka göra en Hole In One!

I morr’n blir det golf med Hickory Heads. Då är man lika förväntansfull som vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s