Det går fram, men det går långsamt fram!

I går spelade jag med Hickory Heads, med skiftande resultat. Det var i alla fall trevliga spelkompisar.  Idag spelade jag greensome med TT-ligan. Min partner var Charlotte. Motståndare i bollen var Ingrid och Birger. Vi hade jättetrevliga 4 timmar. Resultatet? Tja det kunde ha varit bättre, men även sämre. Vi spelade tidvis golf under trevliga förhållanden, förutom några minuter med regn. Det är nog smällar man får ta när det handlar om uteaktiviteter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s