Bekymmer bekymmer bekymmer

Jag har nu kommit in i ett golfvakuum – mellan örona. Min driver gick tvärt av i går. Jag fick då spela med det jag hade kvar. Man kan väl enkelt påstå att det ej blev någon större förändring – i går. Dessutom började jag efter att under en tid spelat med en lätt fade, plötsligt slå fantastiska ”drawar”.

Naturligtvis började jag då göra det som en golfspelare absolut skall strunta i – tänka! Dessutom började jag göra något ändå värre – jag började fundera över orsak och verkan! Därmed var den dagens golfrunda körd. Resultatet blev sämre än på mannaminne.

I morgon får jag ut och banka bollar igen för att se om det blir fade eller draw. Tanken var, efter att ha resonerat med framlidne PO, att bevara en snäll fade. Lee Trevino sade vid tillfälle: ”You can talk to a fade, but not with a draw.”. Troligen hade/har båda rätt i det fallet. Idag finns det något som kallas ”powerfade” som används av bland andra Bubba Watson. Så det blir att tänka och fundera vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s