En konstig vecka

Måndagen regnade bort fullständigt. Det var ett riktigt busväder. BB blev sugen på glass. Det blev alltså en bilresa till sta’n och till kafé ”Regnbågen” för att inhandla denna läckra anrättning, som ju glass är för oss glassälskare. Attan vad god glass de har där!

Tisdagens korvagolf blev inte som väntat. Slagen spreds hit och dit. Fokus var fullständigt borta. Det blev inte ens ett litet tröstpris denna gång. Men nästa gång – ja nästa gång, då blir det en plats på korvapallen. För, ni vet ju att det sista som överger människa är – hoppet!

På onsdagen var jag i Göteborg och träffade Operation Smile. Vi var sju stycken som diskuterade barns framtid. En fantastisk framtid – för barn med läpp- och gomspalt. Det föds två hundra tusen barn med denna defekt varje år. Operation Smile opererar – ”lagar” 18 000 barn per år. 18 000 barn återföds alltså igen, men nu till ett normalt liv. Det var en mycket givande eftermiddag. Troligen blir det något litet uppdrag för undertecknad. Det vore fantastiskt trevligt att kunna göra en insats för barn med detta socialt svåra handikapp, som ju läpp- och gomspalt är.

Torsdagen var ok, för då var jag med att vinna TT’s scrambletävling tillsammans med Hans-Inge, Ing-Britt och Stina. Tror vi bjöd till alla fyra. På kvällen var det avslutning på Gullbrannagården, med grille och medhavd vätska. Det blev även sånger under ackompanjemang av Maj-Lis och Göran. Som ett litet avslut på kvällen, underhöll Sture med fantastiskt trevlig playback-underhållning. Alltsammans var mycket trevligt. Tack Gudrun.

På fredagen var jag med hemmachefen och hämtade min garantirepade driver på Dormy. Vi skulle ha spelat på Åkagården med vänner efteråt. Tyvärr närmade sig ett fantastiskt rääligt regn- och åskområde denna del av Sverige. Vi åkte till Boarp och fikade i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s