I går var en så’n dag

I går fick jag spela med B-O. Vi spelade match på norra, det blir ju mer spänning då. Denna dag, söndagen den 1 juli som ju kallas för ”den första sommardagen”, blev rena rama vintern för mig.

Jag började med att klacka ut bollen till höger på första hålet. Samma sak på andra hålet och tredje. Sedan kunde jag hålla mig i skinnet – ett tag. Mitt förmodande är att rundan blev mindre givande för B-O. Å andra sidan hade vi nog ganska trevligt konverstionsledes. Vi brukar blanda mellan att tetas och prata allvar.

Idag får det bli någon kvarting på ranchen och flera kvartingar på någon trevlig bana. För, att övning ger färdighet är nog en ganska självklar hypotes.

Det har nu förflutit nästan ett år sedan jag gick min första runda på bana som vänsterspelare. Då var det med fyra järnklubbor. Nu har det kommit till några klubbor i bagen. Nuvarande klubbor i bagen, utom puttern och 58-gradaren är demoklubbor. Det går ju lika bra det med, fast till en tredjedel av ordinarie pris.

Jag har lovat mig själv och med stöd av huschefen, att det blir helt nya verktyg när högerhandikappet < 10 uppnås. Den som tränar, får se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s