Så märkligt

Spelet har varit slitsamt ett bra tag. Idag lossnade det på något sätt. Det gick lättare att hålla ihop spelet idag. I alla fall under de första nio hålen. Jag börjar få ordning på misstagen, så att siffrorna hålls på en någotsånär låg nivå. Tyvärr klantar jag till det emellanåt fortfarande.

Idag var det korvaspel på norra. Ut hade jag 22 poäng. In kroknade jag mentalt och knaprade bara ihop 14 poäng. Det finns hopp om en handikappsänkande framtid. Det gäller som sagt att hålla ihop spelet – hela vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s