Gnetandet är slut

Jag spelade med HickoryHeads idag. Utan att förhäva mig, kan jag säga att jag är nöjd med spelet. I går hade jag 36 poäng. Idag hade jag 33 poäng, trots tre rejäla missar. Åtta i på 12an, 13 och 14. 13 är normalt ett relativt enkelt korthål. I övrigt kändes det bra.

Gnetandet på ranchen är nu slut. Gnetandet på rangen har gett mig den färdighet som behövs för ett ”normalt” spel på banorna. Svingandet på ranchen är nu bara till för att få in lite tajming och känsla i kroppen, före utgång på banan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s