Tappade fokus

Jag spelade södra idag tillsammans med Bengt, Ingvar och Rolf. Spelet flöt helt ok till hål nummer 12. Där brast tålamodet. Jag tåade ut bollen bland allsköns elände. Så klart att bollen försvann för någon annan att hitta. Sedan fortsatte det flera hål till. På 13 låg jag bakom green på tre slag, men tåade chippen rakt vänster ut.

Det är märkligt, för när det börjar barka åt skogen, blir jag extra känsligt för ljud runt omkring. Om någon börjar prata i svingen, tappar jag fokus totalt. Det skulle troligen inte ske när jag är i balans. Idag blev jag extra känslig efter det 12e hålets miss. Nästan som ”på stridshumör”!

Så det finns en hel del att träna på, fortfarande. Inte bara sving och slagteknik. Den mentala biten är precis lika viktig. En miss skall omedelbart läggas i arkivet för just missade slag, till tävlingen är överstånden.
Resultatet var med tanke på ilskan, hela 29 poäng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s